Het schilderen van vogels.

Mijn bevindingen over het schilderen van vogels.

Afbeelding schilderij Vogels over zee

Zeemeeuwen boven zee

IMG_20170107_011824_jdv_jdv
Duif in de Herfst

Vogels schilderen, is voor mij één van de onderwerpen waar ik me lekker op kan
uitleven, en zijn goede oefeningen voor me geweest. En nog steeds maak ik graag en
regelmatig vogels, als hoofdonderwerp, maar ook de wat kleinere prenten zijn belangrijk.

Die beesten zitten overal, dus is het een leuke aanvulling op bijvoorbeeld een schilderij van een vissersboot of van het strand. Met de grote vogels zit je al gauw druk in je hoofd veren te meten en te tellen, terwijl je met de kleinere prenten druk bent met de scherpte van vleugel punten en de plaatsing van het hoofdje (en eventueel het oog) in verhouding tot waar het snaveltje komt.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security